Wist je dat T-Shatsu staat voor T-shirt in het Japans? Tijdens onze zoektocht naar een passende naam kwamen wij deze vertaling tegen en we wisten het gelijk! Dit was de naam voor onze webshop. Wij bieden diverse designs aan gericht op Manga, Kawaii, Anime, Hentai, Games en nog veel meer. We verkopen daarentegen niet alleen maar toffe t-shirts, maar ook diverse producten zoals mondmasker, mokken, tassen, promotionele artikelen en nog veel meer.

Wij worden blij van een glimlach op jouw gezicht of op die van een ander! Daarom hebben wij speciaal voor jou allerlei leuke, grappige en mooie producten ontwikkeld. Deze zijn niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook heel erg leuk om weg te geven. Met een cadeau van T-Shatsu proberen wij iedereen blij te maken! Wij zijn ervan overtuigd dat je het juiste cadeau op onze website vindt!

Met onze jarenlange ervaring van meer dan 10 jaar en een ervaren team is onze aanbod zeer groot. Onze assortiment voor textielbedrukking en gepersonaliseerde promotionele artikelen is zeer ruim. Onze slogan is natuurlijk niet voor niets ‘Voor elke obsessie’. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste designs voor op onze producten, zodat er ook voor jou altijd een perfect product op voorraad is.

Al onze producten worden met de hand vervaardigd in onze eigen inhouse textiel drukkerij. Wij willen u de beste kwaliteit aanbieden van producten die ecologisch worden geproduceerd. Met een gevarieerd machinepark van 2000m2 zijn wij in staat om uw product goed te kunnen produceren.

 T-Shatsu is altijd aan het innoveren om nieuwe producten te ontwikkelen voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

BACK TO TOP